HomeNyheter6 enkle innredningsideer til sommer
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

6 enkle innredningsideer til sommer

Det med å dekorere og innrede til sommeren er gøy da det er en flott unnskyldning for å oppdatere innredningen i hjemmet. Sommerens aktiviteter kan ta deg ut i naturen, og det betyr at du vil ha mange plasser til å oppdatere. Nøkkelen til en sommer-makeover i hjemmet ditt er lette stoffer, lyse farger og en strandinspirert innredning. Du kan oppdatere hjemmet ditt til sesongen med bare noen kjøpe tilbehør eller gå på stort og legge til et par fantastisk uteserveringsmøbler. Mye sommerinspirert innredning kan lagres når det er på tide for høstdekorasjoner. Det vil holde innredningen frisk når sesongen er tilbake neste år. Her er noen av våre favorittideer for å få mest mulig ut av sommeren der hjemme.

1. Sommeren betyr fargerik utendørs underholdning

Vi elsker å underholde om sommeren, spesielt når festen beveger seg utenfor. Velg komfortable møbler som oppfordrer til samtale. Lyse utendørs puter og pledd for kjølige sommernetter er rett og slett et “must”. Hvis du trenger et mellomrom som knytter innendørsdekorasjonen til utendørs, skal du velge tilbehør som passer inn i fargepaletten du allerede har i hjemmet ditt.

2. Bytt til sommertrekk

Et nytt trekk til sengen kan gjøre soverommet ditt til en sommerdrøm på et øyeblikk. Kikk etter lette og komfortable sengetøy, selv når været er varmt. Strandinspirerte mønstre og farger (som blå og turkis) er perfekte til sommeren. Selv om du ikke favner et helt kysttema i hjemmet ditt, kan du legge til strandstil i alle rom når du arbeider med fargepaletten din.

Du kan finne den perfekte hjemmeinnredningen til sommeren på Georgjensen-damask.no av utrolig kvalitet i vakre mønstre og farger.

3. Lys opp din terrasse med tepper innendørs/utendørs

Vi elsker tepper innendørs/utendørs for å lyse opp med farger og mønster. Let etter tepper med mye sommerfarger, da de er det beste kontaktpunktet for din innredningplan utendørs. Din uteservering og putene kan være ganske nøytrale, slik at du kan være kreativ når du velger teppe, puter og tilbehør. Et enkelt og morsomt tips for å velge det beste teppet innendørs/utendørs er å matche noen få farger fra sommerblomstrende blomster i teppens mønster.

4. Lys opp badet ditt med et fint nytt dusjforheng til sommeren

Ved å bytte dusjforhenget hver sesong kan du få en enkel og billig måte å oppdatere badet på. Når de blir riktig rengjort, tørket og lagret, kan du bytte dusjforhenget hver sesong. For litt magi i sommerdekorasjonene kan du matche håndklær med sesongen, og dessuten matche disse med nye dusjforheng. Dette lar deg lett forandre stemningen i badet ditt!

5. Prøv sommerdufter i hjemmet ditt

Dekorasjoner og innredning til sommeren handler om mer enn bare visuelle ting. Tropiske og sitrusdufter kan sette sommerstemningen i hjemmet ditt. Hemmeligheten til å få den perfekte blandingen av dufter, er å velge bare noen få dufter til ditt hjem, som alle er i samme produktlinje eller av samme merke. Match dine lysestaker og diffusorer til hvert rom for en tilpasset look, selv med bare en eller to dufter i hele hjemmet ditt. På den måten blir luktene heller ikke overveldende.

Latest Posts