HomemovieComedyFå meg på, for faen
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

Få meg på, for faen

Her bor 15 år gamle Alma. Alma er søt, har mange venner og masse humor, men det er en ting som mangler; hun har ikke Artur – skolens kjekkas. Hverdagen hennes består stort sett av å gå på ungdomsskolen, vente på at hun skal bli voksen slik at hun kan flytte til et annet sted – og kåte dagdrømmer. Slik prøver Alma så godt hun kan å overleve de vanskelige tenårene. På en skolefest prøver endelig Artur seg på Alma, men når Alma forteller venninnene sine om hva som har skjedd, så fornekter han alt. Plutselig blir Alma utstøtt av alle som en løgner, latterliggjort og mobbet. Hverdagen som tidligere var kjedelig blir nå i tillegg direkte plagsom, nærmest uutholdelig. Hun må finne ut om løsningen er å stikke fra Skoddeheimen og alle problemene, eller skal hun prøve å vinne Artur og vennene tilbake. Og vil Artur egentlig ha henne?,Her bor 15 år gamle Alma. Alma er søt, har mange venner og masse humor, men det er en ting som mangler; hun har ikke Artur – skolens kjekkas. Hverdagen hennes består stort sett av å gå på ungdomsskolen, vente på at hun skal bli voksen slik at hun kan flytte til et annet sted – og kåte dagdrømmer. Slik prøver Alma så godt hun kan å overleve de vanskelige tenårene. På en skolefest prøver endelig Artur seg på Alma, men når Alma forteller venninnene sine om hva som har skjedd, så fornekter han alt. Plutselig blir Alma utstøtt av alle som en løgner, latterliggjort og mobbet. Hverdagen som tidligere var kjedelig blir nå i tillegg direkte plagsom, nærmest uutholdelig. Hun må finne ut om løsningen er å stikke fra Skoddeheimen og alle problemene, eller skal hun prøve å vinne Artur og vennene tilbake. Og vil Artur egentlig ha henne?

Regissør(er):

Jannicke Systad Jacobsen

Produsent(er):

Brede Hovland, Sigve Endresen,Brede Hovland, Sigve Endresen

Skuespiller(e):

Helene Bergsholm,Malin Bjørhovde,Beate Støfring,Matias Myren,Julia Schacht,Arthur Berning,Julia Bache-Wiig,Henriette Steenstrup,Jon Bleiklie Devik,Lars Nordtvedt Listau

Drama,Comedy

Previous article
Next article

Latest Posts