HomeUncategorizedFra film til spill
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

Fra film til spill

Krigsfilmer er en sjanger som har fascinert filmentusiaster og publikum i en årrekke. Ofte ser vi at disse filmene tar utgangspunkt i ekte hendelser, slag og kriger. Noen filmer kan være svært så virkelighetsnær, alt etter hva regissøren ønsker. De første krigsfilmene i moderne tid, kan på sett og vis anses som læringsfilmer, og blir ofte brukt i historieundervisning på skoler.

Engasjementet for krigsfilmer utløste flere subsjangre, som action, krim, thriller og til med drama. Vår fascinasjon for krig og helter har også blitt overført til andre medier som bøker, TV-serier, brettspill og nå også data- og videospill.

Dette kommer tydelig frem i moderne spill som CSGO-Betting.io hvor vi ser to lag: Terrorister og Anti-terrorister. Krigsfilmer og krigsspill fortsettere å engasjere, og vi skal se nærmere på noen av de meste kjente og populære filmene og spillene innen kategoriene.

 

Kampen om Algerie

Kampen om Algerie kom ut i 1996 og handlingen finner sted i 1954. Her ser vi den algeriske frihetsfronten som innleder et opprør mot de franske styrken i landet. Dette opprøret går raskt over i en ekte krig og slagene finner sted på torgene og i gatene til Algerie. Krigen resulterer til slutt i selvstendighetserklæringen til Algerie. Dette er en klassiske film som ofte er å finne i pensumet til filmskoler verden over.

Hjortejegeren

Hjortejegeren kom ut i 1978 og handlingen finner sted i en liten by, Clairton i Pennsylvania. Her møter vi de tre hovedpersonene Nick, Steven og Michael som alle forbereder seg på å ta del i Vietnamkrigen. Vi ser vennene i sin siste hjortejakt, før de drar av sted for å kjempe for landet sitt. Filmen tar for seg fangenskap, ære, lidelse, psykisk stress og hovedpersonene møter på flere moralske dilemmaer.

Gå og se

Gå og se ble utgitt i 1958 og finner sted i det sovjetiske Hviterussland. Her møter vi fjorten år gamle Flyora som under andre verdenskrig ønsker å slåss mot de tyske soldatene. Fjortenåringen finner en gammel rifle og melder seg sammen med partisanene. Filmen viser en dyster og brutal krig, samtidig som den viser virkelighetsnære aspekter og hendelser. Mange entusiaster ser på dette som en svært poetiske og realistisk film.

CSGO

CSGO, Counter-Strike, er et svært populært krigsspill hvor spillerne blir delt inn i to lag. Her er det terrorister mot anti-terrorister, som skal kjempe mot hverandre i to ulike spillmoduser. Målet for laget er å fullføre oppdraget sitt, eller tilintetgjøre det andre laget før de klarer sine oppgaver. Dette er et klassiske skytespill med flere tilhengere verden over.

Fascinasjonen og engasjementet til spillet har spredd seg til flere plattformer. Her ser vi unge talentfulle spiller som møtes i mesterskap, ligaer og turneringer. De siste årene har det også blitt populært å spille på CSGO odds på ulike bettingsider. For de som følger med i turneringer og på ulike spillere, er det mulig å vinne stort på de riktige oddsene her.

COD

Call Of Duty er nok et krigsspill hvor målet er å utføre diverse operasjoner og oppdrag gjennom en fiktiv krig. Her kan spillerne spille online mot andre, hvilket har vært et stort trekkplaster for spillet. Spilleren kan øke sine ferdigheter og gå opp i nivå, hvilket gjør at det er lett å engasjere seg i spillets handling. Dette er et av flere krigsspill som har gjort det godt de siste årene.

Latest Posts