HomemovieDramaJeg reiser alene
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

Jeg reiser alene

Jarle Klepp er en lovende litteraturstudent som interesserer seg for kvinner, indierock og dekonstruksjon. En ung mann på 25 år, full av seg selv. Han har fått et urovekkende brev som sier at han er far til ei. Charlotte Isabel Hansen. Hun viser seg å være fruktene av et samleie på en fest i 1989, hvor Jarle lå med en døddrukken jente på 15 år. Nå sitter Charlotte Isabel på flyet for å tilbringe den uka hun fyller 7 år hos sin nye far. Kontrastene i universet er store, mellom den selvdyrkende akademiske verdenen unge Klepp beveger seg i, hvor det viktigste er Marcel Proust og Morgenbladet, og et lite barns verden, hvor det viktigste er Tamagochier og Prinsesse Diana. Og mellom ei lita jentunges behov og den omsorgen hennes selvopptatte far ikke er i stand til å gi henne. Charlotte Isabel slår ned som en atombombe i den unge akademikerens perfekte verden. Jarle Klepp må bli voksen. Kan han det? Vil han det?,Jarle Klepp er en lovende litteraturstudent som interesserer seg for kvinner, indierock og dekonstruksjon. En ung mann på 25 år, full av seg selv. Han har fått et urovekkende brev som sier at han er far til ei. Charlotte Isabel Hansen. Hun viser seg å være fruktene av et samleie på en fest i 1989, hvor Jarle lå med en døddrukken jente på 15 år. Nå sitter Charlotte Isabel på flyet for å tilbringe den uka hun fyller 7 år hos sin nye far. Kontrastene i universet er store, mellom den selvdyrkende akademiske verdenen unge Klepp beveger seg i, hvor det viktigste er Marcel Proust og Morgenbladet, og et lite barns verden, hvor det viktigste er Tamagochier og Prinsesse Diana. Og mellom ei lita jentunges behov og den omsorgen hennes selvopptatte far ikke er i stand til å gi henne. Charlotte Isabel slår ned som en atombombe i den unge akademikerens perfekte verden. Jarle Klepp må bli voksen. Kan han det? Vil han det?

Regissør(er):

Stian Kristiansen

Produsent(er):

Yngve Sæther, Sigve Endresen,Yngve Sæther, Sigve Endresen

Skuespiller(e):

Rolf Kristian Larsen,Amina Eleonora Bergrem,Gustaf Hammarsten,Ingrid Bolsø Berdal,Loekke Calle,Henriette Steenstrup,Emilie Houge,Marte Aarseth,Ina Therese Lerner Grevstad

Drama

Previous article
Next article

Latest Posts