HomemovieKnerten Gifter Seg
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

Knerten Gifter Seg

I filmen møter Knerten, Karoline. Karoline er en bjørkekvist utenom det vanlige og Knerten blir forelsket. Lillebror drømmer om en flott, rød sykkel som er bare hans. Mor utsettes for en ulykke og det viser seg at hun ikke klarer seg uten sladder om det kommende Kronprinsbryllupet. Vesla og Lillebror selger vafler i et forsøk på å oppklare en forbrytelse og storebror Phillip må ta ansvar hjemme. Dessuten lærer Knerten seg å fly og Lillebror rømmer hjemmefra.,I filmen møter Knerten, Karoline. Karoline er en bjørkekvist utenom det vanlige og Knerten blir forelsket. Lillebror drømmer om en flott, rød sykkel som er bare hans. Mor utsettes for en ulykke og det viser seg at hun ikke klarer seg uten sladder om det kommende Kronprinsbryllupet. Vesla og Lillebror selger vafler i et forsøk på å oppklare en forbrytelse og storebror Phillip må ta ansvar hjemme. Dessuten lærer Knerten seg å fly og Lillebror rømmer hjemmefra.

Regissør(er):

Martin LundMartin Lund

Produsent(er):

Skuespiller(e):

Jan Gunnar RøiseAdrian Grønnevik Smith,Jan Gunnar RøiseAmalie Blankholm Heggemsnes,Jan Gunnar RøisePernille Sørensen,Adrian Grønnevik Smith,Amalie Blankholm Heggemsnes,Pernille Sørensen,Jan Gunnar RøiseJan Gunnar Røise

Previous article
Next article

Latest Posts