spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

Rødt hjerte

Shirin og Soran er to forelskede tenåringer som ønsker å gifte seg. Men Shirins far har lovet henne bort til en annen og avfeier alle forsøk på å få ham til å ombestemme seg. Shirin blir giftet bort mot sin vilje, og de to ungdommene er sterkt fortvilet. På selveste bryllupsnatten blir Shirin kidnappet av Soran, og sammen rømmer de til storbyen hvor ingen kjenner dem for å starte et nytt liv sammen.

Men livet på rømmen blir slett ingen dans på roser for de to ungdommene. Når Soran blir arrestert og fengslet må Shirin klare seg alene i storbyen. Dette viser seg å være både vanskelig og farlig for en ung jente i et mannsdominert sammfunn hvor kvinner har få rettigheter. Shirin tvinges til å stole på tilfeldige fremmede for å klare seg uten Soran, noe som får fatale konsekvenser.
Er kjærligheten mellom Shirin og Soran sterk nok til å tåle den brutale virkeligheten?

Halkawt Mustafa er født i Kurdistan i Nord-Irak, hvor filmen også er spilt inn. Han flyttet til Norge med familien sin i 2000 og er i dag norsk statsborger. «Red Heart» er hans første spillefilm.

Previous article
Next article

Latest Posts