HomeUncategorizedSlik lager du den perfekte filmkvelden
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

Slik lager du den perfekte filmkvelden

Det er mange måter du kan snekre sammen den perfekte filmkvelden på, når du skal ha alle vennene dine på besøk og kjøre filmmaraton eller den nyeste blockbusteren. Her skal vi se litt nærmere på hva du kan forberede, så du får den helt perfekte, uforglemmelige filmkvelden på plass. Det skal nemlig ikke så mye til.

Hva innebærer en perfekt filmkveld?

Det handler selvfølgelig først og fremst om å finne den helt riktige filmen eller filmserien. Kanskje er det nå du skal vise Ringenes Herre trilogien eller de originale Star Wars filmene til en som aldri har sett dem? Det gir nemlig noe helt spesielt til filmopplevelsen når man ser noe sammen, og det er noe som man ikke får på samme måte alene. Derfor er det viktig at du finner en film eller filmserie, som gir en filmopplevelse som dere kan dele.

Det trenger heller ikke være relatert til filmer som hører sammen, du kan også lage andre kreative sammenhenger, som om det var din egen lille filmfestival. Hva med å basere filmkvelden på filmer av auteurer som Andrej Tarkovsky, eller lage en egen Christopher Nolan kveld? Det er mange muligheter, og du kan finne et tema som du kan velge flere filmer som passer inn i. Det kan for eksempel være et tema som filmer om mat, de tre beste dansefilmene eller eksistensiell sci-fi. Det er mange muligheter, og du kan velge det som du synes er morsomt.

Det handler om hva du vil dele. Hvilken opplevelse vil du dele, og hvilke filmer er morsomme å se sammen med andre? Man kan også med fordel kombinere filmdelen av kvelden med en morsom filmquiz. Dermed kan du få enda mer ut av en allerede fantastisk filmkveld, og quizzen kan gjerne være relatert til det temaet dere har valgt for kvelden.

Snacks og drikke

Når man skal ha filmkveld, er snacks og god drikke helt uunngåelig. Det er lurt å planlegge litt godt her, og hvis du ikke vil sitte med alle utgiftene selv, så kan du med fordel be alle som skal komme på filmkveld om å ta med litt hver. Dermed så får du et slags spleiselag, og du kan utnytte at noen er flinkere til for eksempel å bake enn deg.

Med popcorn i skålen og svenskt snus til de som foretrekker det, er alt duket for den perfekte filmkvelden. Popcorn er helt essensielt når du skal ha en heidundrandes filmkveld. Mikropopcorn eller popcorn i gryte fungerer helt fint, men visste du at man kan få popcornmaskin på nettet? Så blir det nesten som å være på kino. Husk at det kan være lurt å invitere på filmkveld etter mørkest frembrudd, så man ikke sitter og blir plaget av irriterende refleksjoner fra solen i skjerm eller på lerret. Når alle de tekniske forholdene er perfekt tilrettelagt, filmen eller filmene er nøye kuratert og du har fått ordnet og koordinert snacks og drikke – så er det bare å trykke snurr film.

Latest Posts