HomeNyheterLove island Norge
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

Love island Norge

Hvordan går det når en gruppe unge, single mennesker flytter inn i en luksusvilla sammen? Det byr drama, spenning, krangling og ikke minst kjærlighet.

Hos Love Island Norge får du en unik mulighet til å følge med på kjærligheten, nesten akkurat når det skjer. Episodene spilles inn dagen før det sendes på tv slik at seerne har mulighet stemme gjennom en mobil app. Hver uke blir noen deltakere stemt ut og må sende hjem til Norge. På denne måten kan du stemme på parene du liker best og påvirke kjærligheten i villaen. Love Island Norge kan sees på strømmetjenesten Viaplay, eller på tv3.

Ekte kjærlighet

Reality programmet går ut på at single mennesker samles og går gjennom en test for å finne sin perfekte match. Det gjelder å holde på sin partner og finne kjemi, slik at de sammen kan komme til finalen og stå igjen som det sterkeste paret. Her er det viktig med tillit og samarbeid for å gjøre oppholdet i villaen så bra som mulig. Målet med programmet er å finne ekte kjærlighet, og en parer du kan være sammen med, også på utsiden. Paret som står igjen til slutt vinner en pengepremie, som de kan velge om de vil dele eller ikke.

To dramatiske sesonger

Skandaleprogrammet har til nå hatt to sesonger, og til alles glede kommer en tredje i 2021. Programmets første sesong ble spilt inn i Gran Canaria og hadde premiere 26.august 2018. Artist og låtskriver Tone Damli Aaberge opptrådde som programleder, og ledet deltakerne gjennom den spennende periode. Programmet ble kommentert av komiker Rasmus Wold, som kommer med vittige innslag for seerne. I sesong to fikk de unge menneskene reise til Sør-Amerika og flyttet inn i den flotte villaen i Argentina. Morten Hegseth var programleder i denne sesongen, som var preget av kjærlighet og drama.

Møt parene

I de første episoden møter du fem single gutter og fem single jenter som flytter inn. Guttene skal ta en viktig avgjørelse og velge seg partneren de ønsker. Valget avgjør oppholdets gang, og det gjelder å velge seg en du kan finne tonen med. Etter hvert som episodene ruller inn, flytter nye, single mennesker inn i villaen. Dette byr på konkurranse hos de eksisterende parene og det gjelder å holde på sin partner for å sikre seg plassen i programmet.

Når en ny jente sjekker inn vil hun bli kjent med alle guttene, dette gjør hun upopulær blant jentene i villaen. Etter hvert skal hun på date med en av guttene, og det er seerne som bestemmer hvem hun skal være med. Med den klassiske Love Island leken «flasketruten peker på» blir både kysseleppene og tilliten satt på prøve. I «hot-seat» blir deltakerne stilt ubehagelige spørsmål, og hemmeligheter kommer frem. 

Love Island er programmet for deg som elsker kjærlighet, drama og intriger. De single menneskene er i en spennende og skjebnesvanger tid, der deres neste store kjærlighet kan være rett rundt hjørnet. Strøm programmet online og se kjærligheten blomstre hos de håpefulle deltakerne.

Previous article
Next article

Latest Posts