spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

To på rømmen

Rapunzel er ikke helt som alle andre jenter.

Helt fra hun var liten, har Rapunzel fått høre at hun ikke får gå ut av tårnet. Den som sier det, er moren hennes, den evigunge Gothel. Oppe i tårnet bruker Rapunzel tiden sin på maling, strikking og å børste håret. Sitt 20 meter lange, magiske hår.

En dag, dagen før Rapunzels 18årsdag, dukker kongerikets mest ettersøkt person, Flynn Ryder, opp i tårnet med en stjålet krone. Rapunzel tar han til fange, og de inngår en avtale om at Flynn skal følge Rapunzel dit hvor lanternene slippes hvert år på bursdagen hennes. Bare da skal han få tilbake kronen.

Hvorfor lyser lanternene? Vil Flynn virkelig følge Rapunzel helt til dem? Og hva venter dem der?

To på rømmen er en fantastisk animasjonsfilm fra Disney, om en jente med store lengsler, en misforstått gutt, en (til tider grønn) kameleon og en halvsur hest. Filmen vil frambringe både latter og tårer, og de fantastiske animasjonene og karakterskildringene vil få deg til å huske denne filmen etter at du har gått ut av kinosalen.

Jeg vil virkelig anbefale deg å ta med deg ungen(e), tanteungen(e), onkelungen(e) eller barnebarnet/a på denne filmen, og jeg blir ikke overrasket om du ler like mye som dem. Eller, rett og slett, gå alene. Det er ikke flaut å gå alene på barnefilm, for denne filmen passer likså godt for barn som for voksne.

Filmen finnes i 3D, og jeg vil påstå at 3D-effektene er gode, beder enn mange andre filmer med slike effekter.

Mange animasjonsbarnefilmer er filmer som du glemmer når rulleteksten kommer, men denne setter seg på minnet. Bra

Terningkast: 5

Anmeldelse og kilde: Mirar (Marte) på mirar.blogg.no

Previous article
Next article

Latest Posts