HomeNyheterDamon og Affleck samlet inn $1m til veldedighet
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

Damon og Affleck samlet inn $1m til veldedighet

Koronavirus-pandemien har skapt store problemer og utfordringer for mange mennesker, særlig de fattigste og mest sårbare i samfunnet vårt.

Mange land har innført strenge nedstengingstiltak for å forsøke å stoppe viruset, og økonomier over hele verden har stanset nesten helt opp. Dette har forårsaket at mange mennesker har mistet jobben og inntekten sin.

Dette har truffet de fattigste hardt, siden de ikke har buffere og sparepenger å falle tilbake på i slike tider. Derfor har det vært mange innsamlingsaksjoner verden over, for å hjelpe de som lider mest på grunn av denne krisen. Det kan være veldedige organisasjoner som deler ut mat til de fattige og trengende, til organisasjoner som hjelper hjemløse få et sted å sove om natta. Det finnes hundrevis av veldedige organisasjoner som gjør sitt beste for å hjelpe alle som sliter i denne perioden.

Kjendiser verden over har også brukt statusen sin for å hjelpe mennesker. De bruker sin berømmelse til å samle inn penger til veldedighet. Et arrangement i regi av Matt Damon og Ben Affleck klarte å samle inn over $1,75 millioner.

Hollywood-stjernene Damon og Affleck slo seg sammen med Feeding America, en nonprofit-organisasjon som deler ut mat til trengende, og satte opp et pokerlag for kjendiser. Alle inntektene skulle gå til veldedigheten.

Arrangementet gikk av stabelen i et av nettets beste live casino, naturlig nok siden man skal utøve sosial distansering i disse dager. Innkjøpet var på $10 000, og flere kjendiser satte seg ned sammen med Damon og Affleck på pokerbordet. Noen av de mest kjente var Bryan Cranston, som spilte hovedrollen i Breaking Bad, komikeren og Oscar-nominerte Adam Sandler, NFL-legenden Tom Brady, Adam Levine som er frontfiguren i bandet Maroon 5, komikeren Sarah Silverman, Spiderman-stjernen Tobey Maguire, hovedrolleinnehaveren i Mad Men – John Hamm, stjernen i Arrested Development: Jason Bateman, regissøren Kevin Smith og skuespillerinnen Cheryl Hines.

Den profesjonelle pokerspilleren Ebony Kenney tok hjem seieren, mens veteranskuespilleren Kevin Pollack tok andreplassen. Bryan Cranston endte på femteplass, og Tobey Maguire kom også høyt på resultatlisten. Turneringen framstod som meget profesjonell ettersom den ble kommentert av Justin Kelly og Michael Loncar, som streamet eventen på Twitch og som begge er proffe kommentatorer.

Dette er selvfølgelig ikke første gangen Damon og Affleck samarbeider om noe. De har gått på skole sammen, og spilte også sammen i Good Will Hunting (1997) hvor de vant en Oscar for Best Screenplay.

For øyeblikket er alle filmlanseringer utsatt på ubestemt tid, på grunn av situasjonen verden rundt. I tillegg er alle filminnspillinger også utsatt siden man ikke skal jobbe tett sammen. Derfor har skuespillerne nå god tid til å sette opp arrangementer som dette, hvor det samles inn penger til veldedige organisasjoner samtidig som fansen får se favorittstjernene sine i en annen setting enn vanlig.

Feeding America har allerede samlet inn over $100 millioner, tilsvarende en milliard kroner, og har distribuert over 40 tonn mat i løpet av en måned. Innsatsen fra Damon og Affleck vil hjelpe dem fø sultne mennesker som ikke har råd til mat på grunn av koronakrisen.

Latest Posts