HomeUncategorizedEn morders fødsel
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

En morders fødsel

Det å følge utviklingen av en morder er noe som man ofte ser på film, men i filmen Nikita er det selveste politiet som ser potensialet hennes og tar henne fra småkriminell narkoman som ved et innbrudd i et apotek skyter en politimann og ender i fengsel på livstid, til leiemorder for politiet.

Etter at hun blir lagt merke til at politiet forfalsker de en dødsattest og holder en falsk begravelse. Før hun trenes i alle disipliner som er en moder verdig.

En unik uttrykksform

Når vi snakker om kunst har vi ofte muligheten til å utforske deler av menneskesinnet og ikke minst mange forskjellige skjebner på en måte som man ikke kan på særlig mange andre domener. En av de måtene man kan se på dette er at man får lov til å utforske noen utfordrende og farlige ting på en trygg og sikker måte. Med varierende grad av realisme kan kunst utforske hva det betyr å være menneske – både de mørke og de lyse sidene av opplevelsen vår.

Avhengig av hvilket uttrykk man velger kan man se at medier som for eksempel film har potensiale til å formidle ting på en måte som føles veldig realistisk for dem som ser det. Det er en interessant mulighet fordi man får lov til å vise en mer langsom og detaljert skildring enn det mange andre uttrykk tillater og det skaper et potensiale for gjenkjennelse hos de som ser på.

Filmer som Nikita gir oss et innblikk i en verden vi ikke hadde fått innblikk i på noen annen måte, for det er virkelig få av oss som kommer ut for den samme typen skjebne som hun gjør, eller på noen som helst måte lever på en måte som ligner på det livet hun lever. Det er ikke bare en spennende fortelling, men også en fortelling som handler om et menneskeliv som endrer seg drastisk på veldig kort tid dog den omstillingen det krever av henne.

Gjør klar til en spennende filmkveld

Det å være sammen med familien sin er kanskje noe som mange føler at de nesten har fått litt for mye av det siste året fordi vi alle sammen bare har vært hjemme sammen hele tiden. Men det at man skal gå på skolen hjemme, jobbe hjemme og henge hjemme når man har fri betyr ikke at man faktisk er ordentlig sammen. For bare fordi man er i samme hus eller leilighet, så betyr det ikke at man har mulighet til å ta seg tid til å være ordentlig sammen.

En av de tingene som er nesten like viktige, hvis ikke faktisk enda mer viktige, nå enn før er å ta seg tid til å faktisk være sammen ordentlig. For når dagene bare flyter sammen og man ikke helt vet opp og ned på uka, så kan det være greit å ha noen faste ritualer av koselige ting man gjør sammen for å gjøre livet med korona og uten mulighet for å gå ut, litt bedre.

Det å arrangere en filmkveld denne uka og se for eksempel Nikita er så absolutt å anbefale fra denne siden og om man ikke burde la seg inspirere av hennes liv kanskje, så kan man likevel nyte den store kontrasten og bare lene seg tilbake for å bli underholdt.

Latest Posts