HomeNyheterFordyp deg i filmer om penger og aksjer
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

Fordyp deg i filmer om penger og aksjer

Det siste året har satt personlig økonomi på agendaen på en helt annen måte enn det økonomi var før. Derfor har mange fattet interesse for aksjer, og fordi det kan være en litt overveldende ting å sette seg inn i, er filmer en utrolig fin måte å skaffe seg kunnskap på. Så her skal vi se nærmere på noen filmer som handler om penger og aksjer, sånn at du kan komme litt nærmere drømmen om å investere.

Her er noen av de filmene du absolutt burde se hvis du vil lese mer, er en av de sidene du kan lese mer om aksjer og komme i gang med investeringene dine Aksjeskole. En kombinasjon av filmer og det å lese seg opp på emnet er virkelig det beste man kan gjøre for å komme i gang.

Filmer som gir deg kunnskap om aksjemarkedet

Det finnes mange filmer, både spillefilmer og dokumentarer, som gir deg et innblikk i aksjemarkedet og det å investere, men vi har samlet noen av de beste, sånn at du begynne med det aller beste.

  • The Big Short: en viktig film som handler om shortet markedet før fiannskrisen og er en læring i alt som har med shorting å gjøre (å tjene penger på en fallende kurs)
  • Wall Street: ingen overraskelse. En film som er en spennende og underholdende måte å få et lite innblikk i nettopp wall street.
  • The Wolf of Wall Street: hvis du ikke har sett denne allerede, er det en god film å se. Her får vi selvsagt se ekstremene, men det er en underholdende måte å lære seg litt om hvordan ting fungerer.
  • EXIT: den norske serien EXIT er en viktig del av denne listen, til tross for at det er en serie og ikke en film. Den er underholdende og viser flere sider av de som virkelig driver markedet hardt.
  • Becoming Warren Buffet: dette er en dokumentar som lærer deg mange spennende ting – helt ned til de små tingene som hva renters rente er for eksempel.
  • Inside Job: handler om finanskrisen, og er spekket med viktige kilder og ikke minst informasjon som er god å vite.
  • Too Big to Fail: handler også om finanskrisen, og kan sees på HBO for eksempel.
  • The Crash of 1929: er et spennende innblikk i krisen som vi fortsatt snakker om, hvordan det skjedde, hvem og hvordan det ble investert og mange andre spennende detaljer.
  • Boiler Room: er en film som handler om de klassiske wall street børsmeglerne, og er en film som skildrer noe som kan lære deg litt av hvert.

Det er mange flere filmer og serier som kunne gjort seg på denne listen, men det skal også være overskuelig og lett å komme i gang, så derfor stopper listen her. Du vil kunne komme langt med dette, og når du supplerer det du ser med søking på for eksempel Google eller steder som aksjeskole, kan du bli klar til å investere mye fortere enn du kanskje hadde sett for deg.

Latest Posts