HomeUncategorizedKos deg med norsk film
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

Kos deg med norsk film

Forsk film har utviklet seg veldig mye gjennom de siste mange årene, men det er også noen perler som er verdt å grave frem og ta en ekstra kikk på innimellom alle de flotte nye, norske filmene vi ser for tiden. Forsk film har blitt mer kjent i utlandet nå enn det var før og filmer som Arme Riddere kom ikke like langt ut over de norske grensene som den kanskje hadde gjort nå som Norge er bedre plassert på filmkartet.

Den norske filmen Arme Riddere ble utgitt i 2011 og er en komedie/action-film som er regissert av Magnus Martens og er i grove trekk innspilt i Halden der det har vært mest spilletid nede i sentrum og ikke minst området Fosseløkka. Vi finner skuespillere som Mads Ousdal, Kyrre Hellum, Henrik Mestad , Andreas Cappelen, Arthur Berning, Lena Kristin Ellingsen og Fridtjov Såheim i hovedrollene og er en film som handler om å vinne i lotto.

Millionpott i Norsk tipping

Kort fortalt handler filmen om fire kollegaer som jobber sammen, som bestemmer seg for å tippe i lotto sammen og ender opp med å vinne hele 1,7 millioner kroner, men det viser seg å være litt vanskeligere enn først antatt å dele de pengene som de hadde vunnet sammen på fire. Hvorfor vil jeg ikke si noe om, for det ødelegger jo litt når man skal se den.

Men resultatene av problemene er at Oscar Svendsen våkner opp forvirret, innsmurt i blod og vettskremt over at han våkner med en hagle i hendene. Scenen utspiller seg i en strippebule ved Svinesund ved grensa til Sverige og får fortalt at den har vært litt mer anstendig enn den tilstanden vi finner den i her. Det ligger åtte lik strødd rundt han og når han ser opp kan han se at Solør, en etterforsker fra Kripos peker på han truende med en pistol.

Ikke den beste måten å våkne på akkurat – du føler deg uskyldig, men vet at du ser ut som en hovedmistenkt i et massedrap. Ikke så kult! Her følger forklaringen på hvorfor det var så vanskelig å dele pengene de vant og hva som ledet opp til dette øyeblikket.

Fin komedie med masse action

Hvis man skal finne en film man kan se med kjæresten sin kan dette være et veldig fint kompromiss mellom action og komedie der det ikke blir alt for alvorlig og latteren sitter rimelig løst. Kombinert med litt smågodt, potetgull og teppe i sofaene er ikke dette akkurat noe dårlig valg for fredagskvelden akkurat og er perfekt for å kose seg med enten kjæresten eller vennene sine.

Jeg tror ikke det er meningen at filmen skal lære oss noe om penger akkurat, men man kan jo velge å se på det som en oppskrift på hvordan man ikke skal gjøre ting for eksempel og det er jo heller ikke så dumt kanskje. Det er en fortelling om vennskap, om det å komme ut for grove konflikter og hvordan ting kan gå fra null til hundre litt for fort!

Latest Posts