HomeUncategorizedNorges eksotiske paradis
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

Norges eksotiske paradis

Norge er som kjent ikke akkurat noe tropisk paradis, men i Love Island Norge får vi innblikk i hvordan det ville være hvis det var det. Det er nemlig et sted der unge, single kvinner og menn som er sulte på nye eventyr, og ikke minst ser etter den store kjærligheten, møtes for å gjøre nettopp det – finne den store kjærligheten i form av et eksotisk eventyr.

De flytter sammen i en eksotisk villa i Argentina der det er duket for at alt fra den store sommerflørten eller ekte romantikk kan vokse seg frem. Villaen i Argentina er det som danner rammen for det eventyret deltagerne skal ut på og eventyret er fult av morsomme konkurranser, overraskelser og romantiske dater. Alt er duket for romantikk og kjærlighet, men reality krever litt spenning også og det er Love Island fult av.

Spekket med drama

Det hadde ikke vært et reality program hvis det ikke også hadde vært lagt opp til litt drama bland deltagerne og det er virkelig duket for drama samtidig som at det legges til rette for at man kan finne den rette med litt hell. Drama, kjærlig, utfordringer, romantikk og overraskelser, Love Island Norge har virkelig hele pakka.

To av de tingene som gjør dramaet i serien spennende er at seerne faktisk er med på å påvirke hva som skjer og ikke minst er det konstant nye single som kommer inn i programmet. Og ikke bare kommer de inn i programmet fordi de venter de på å få sin sjanse til å finne den eneste ene, men det er også med på å virkelig sette parene på prøve.

For når det kommer nye single inn i programmet er det ikke alltid like enkelt for de som kanskje begynner å bli etablerte par å overleve og settes virkelig på prøve av alle de nye single som hele tiden blir introdusert. For å vinne skal de motstå fristelsene og virkelig vinne hverandres hjerter – og ikke minst også seernes hjerter. For det handler ikke bare om deltagerne, og seeren har stor påvirkningskraft i Love Island Norge.

Gjør klar til jentekveld

Ikke noe er vel bedre enn en kveld med bare jentene og Love Island Norge legger virkelig opp til en skikkelig deilig jentekveld. Det å se en serie sammen med de samme er også kanskje noe av det koseligste som finnes og gjør alltid at man lager en skikkelig greie ut av det hver gang. Det er deilig å se det under dyna alene en søndag morgen også, men det å dele gleden og dramaet med venninnene over taco, litt drinker og smågodt er kanskje enda bedre.

Nå som vi har vært litt utfordret sosialt på grunn av korona-viruset kan det være ekstra viktig å gjøre litt mer ut av de timene man har sammen med andre. Det at man kan være i samme kohort som venninnene sine og virkelig bruke tiden sammen på en god måte kan være akkurat det man trenger for å løfte humøret litt ekstra og sørge for at man holder ut litt lenger.

Latest Posts