HomeNyheterPeppa Gris
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

Peppa Gris

Serien handler om den lille rampete grisen Peppa som bor sammen med Mamma Gris, Pappa Gris og lillebroren George. Peppa elsker å være ute og leke med lille broren sin. Her kler de seg ut, hopper i søledammer og leker hele dagen. Peppa har sin egen trehytte der hun kan leke doktor med sin bestevenninne, Suzy Sheep.

Peppa gris er en britisk animasjonsserie for små barn, produsert av Astley Baker Davies. Seriens første sesong kom ut i 2004, og siden har Peppa gris lekt seg gjennom syv sesonger. Programmet har blitt svært populært over hele verden, og den lille grisefamilien er favoritten til mange barn. Familien lever livene sine som griser, de grynter og gjør grise-ting, men går med klær og kjører biler som oss mennesker. Vennene til Peppa er forskjellige dyr, som leker sammen på lekeplassen, i hagen eller besøker besteforeldre.

Piknik og Hagearbeid

Gjennom de fem minutter lange episodene er Peppa og familien å se i mange ulike situasjoner. I en episode besøker Peppa og George bestefar, og hjelper han med å plante frø i hagen. De synes det er morsomt å hjelpe til og har det gøy mens de vanner planter og leker med familien. I en annen episode skal Peppa, George og Pappa Gris fly med drake. De merker fort at de har valgt feil dag, fordi draken flyr av gårde og aktiviteten var ikke så lett som de først hadde trodd.

Siden Peppa elsker å være ute, arrangerer de en piknik. Det er strålende sol ute og familien er klar for en deilig dag. Peppa koser seg mens hun mater ender med brød, men Pappa Gris har det ikke like gøy. Han strever med å bli kvitt en veps som jager han, og må løpe for å ikke bli truffet. I en annen episode opplever Peppa, som mange barn, å miste sin første tann! Da får hun endelig muligheten til å møte tannfeen. Hun legge tannen under puten og venter og venter. Neste morgning ligger det en skinnende mynt under puta, hvordan har det skjedd?

Alle barns favorittgris

Det tok ikke lang tid før serien om Peppa Gris og familien hennes ble alle barns favoritt. Historiene er spennende og byr på utfordringer for Peppa, men klarer hun å løse dem. Episodene viser hvordan Peppa leker med lillebroren sin, og lærer barn hvor viktig det er å være glad i familien. Du møter også Peppa sine venner, som er et utvalg av forskjellige dyr. Barna kan lære om de forskjellige dyrene som finnes, og vennene hennes lager dyre lyder som passer til dem. Her får du se sauer, tigere, kaniner, bjørner, elefanter, sebraer, katter og ikke minst griser.

Peppa Gris passer for alle små barn som liker å se tv programmer med dyr. Serien kan strømmes på Viaplay gjennom tv, nettbrett eller smarttelefon, slik at ditt barn kan se det når du måtte ønske. Den lille rampete grisen tar oss gjennom alle tenkelige situasjoner, og finner løsningen på det meste. Blir Peppa ditt barns nye favoritt?

Previous article
Next article

Latest Posts