HomeNyheterFilmer og serier det er verdt å sjekke ut på TV Play
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

Filmer og serier det er verdt å sjekke ut på TV Play

Tidligere kalt TV Sumo har nå byttet navn til TV Play, men det betyr ikke at mye er forandret. Her kan du fortsatt finne et hav av gode TV-serier og filmer. Ikke minst kan du også få med deg programmene som normalt går på TV 2, dersom du ikke fikk det med deg da det gikk direkte på TV.

Vi skal gi deg noen tips til gode filmer og serier du kan ta en titt på når du trenger en liten pause fra jobben eller fra den ellers hektiske hverdagen. Benytt helgen eller kvelden til å ta en titt på en av disse godbitene.

Sommerdahl mordene

Sommerdahl mordene er en dansk krimserie som foreløpig har 2 sesonger. Likevel er dette en litt annen type serie fordi hver episode varer i rundt 1 ½ time. Dermed blir det en serie av litt korte filmer som du kan kose deg med i timevis. Her møter du ekteparet Sommerdahl som begge jobber på politistasjonen. I hver episode skal ekteparet ta for seg et nytt mord som de sammen jobber om å løse. Disse mordene handler om mer enn bare et billån som ikke er betalt og det er imponerende hvor godt dette plottet er. Her får du spennende krim, kjærlighetstrøbbel, vennskap og litt humor. Alt i en og samme serie.

Love Island UK

Love Island ble testet ut i Norge, men det ble på ingen måte en like stor suksess som den er i Storbritannia. Hele Storbritannia sitter klistret til skjermen når deltagerne oppholder seg i en villa i håp om å finne kjærligheten. Nå kan du også følge med på drama og kjærlighet fra Norge. Den nyeste sesongen er i gang og dersom du ikke har begynt enda så har du mye godt i vente. Her kommer det nemlig nye episoder 5 ganger i uka, så om du trenger litt kjærlighet og spenning i hverdagen så er dette absolutt en serie det er verdt å ta en titt på.

Flukten over grensen

I denne filmen blir vi tatt tilbake til desember 1942. Her møter vi fire barn som er på flukt under 2. verdenskrig. Sarah og Daniel er jøder og de skal sendes ut av landet. I håp om å slippe unna så gjemmer de to barna seg i kjelleren til Otto og Gerdas familie. De blir oppdaget og blir nødt til å flykte sammen med Otto og Gerda. På veien møter de snille venner som hjelper dem på veien, men de møter også mye motgang. Få med deg denne spennende og rørende filmen, det er ikke noe du kommer til å angre på.

La La Land

Dersom du ikke har fått med deg denne Oscar-belønte filmen så er det absolutt på tide. Denne romantiske musikalen byr på kjærlighet, hjertesorg, vennskap og god musikk for hele familien. Møt den håpefulle skuespillerinnen Mia og jazz-pianisten Sebastien som utvikler et forhold som får hele Los Angeles til å bli med dem i sang og dans.

Previous article
Next article

Latest Posts