HomeFilmtrailereActionLegenden om Vaktuglene
spot_img

Related Posts

Featured Artist

Kaleb Black

Painter

Kaleb started this adventure 7 years ago, when there was no real voice protecting the environment. His masterpieces promote saving the Earth.

Legenden om Vaktuglene

«Fri som fuglen» får en helt ny betydning i møtet med hovedkarakterene i The Owls of Ga’Hoole. La uglene underholde deg i ekte 3D, det er noe de kan!

Hovedpersonen, eller i denne settingenen; hovedugla, er Søren, en ung kar, fascinert av sin fars storslagne fortellinger om Vaktuglene av Ga’Hoole, en mytisk flokk bevingende krigere som en gang bekjempet det onde (den ploten har vi aldri hørt om før.). Altså; The good vs. the evil. Standard Plot.

Vel,

Vi opplever tidlig den typiske bror (Søren) vs. bror (kludd)-kampen, hvor de begge prøver å vise seg fra sin beste side for faren. De krangler og småmobber, samtidig som de utfordrer hverandre i hytt å pine for å prøve å være sterkest. Det er Søren som er fars yndling, noe som gjør Kludd ekstremt sjalu. Dette får fryktelige følger: Begge de unge uglene faller ned fra treet og rett i fanget på De eneste (jepp, det er de onde).

Gjennom filmen blir vi med på Sørens psykiske vekst og vanskelige valg om hvilken side han skal holde med. Han blir satt på prøve når det gjelder familiekjærlighet, og får oppleve det utroligste i løpet av en halvannen time på lerretet.

Vaktuglene fra Ga’Hoole er en barnefilm, og en knakende god en sådan. Det er ikke bare barna som vil få noe ut av denne filmen, siden den har en dypere mening bak alt som skjer. Med sine fantastiske animasjoner og 3D-effekter, og med noen knakende gode karakterer og norske stemmer (de er sikkert ikke noe dårligere på engelsk), er dette en film som bør finnes i filmhylla de når den slippes på dvd og bluray 9. mars. Får du muligheten til å se den i 3D, vil du ikke angre; i denne filmen har de fått brukt 3D for det det er verdt.

Så, finn frem barnet i deg selv, og bli med på reisen sammen med uglene i denne fantastiske filmen som skriker:

Terningkast: 6

Anmeldelse og kilde: Mirar (Marte) på mirar.blogg.no

 

Previous article
Next article

Latest Posts